Sar Invest cover - zlatni transparenti logo jedno krilo 1600x600px

Sar Invest prati trendove kriptovaluta, start-upova, dionica, cfd-ova i ostalih platformi s mogućnostima rasta, te u njih ulaže i investira za svoje klijente.

INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU

Zajedno sa svojim klijentima Sar Invest postavlja ciljeve investicije i sukladno njima i prilikama na tržištu, budžetu i odabranom financijskom modelu prilagođava ulaganje.

Svjetski trend investiranja jedan je od najbrže rastućih načina ostvarivanja profita. Sar Invest stručan tim za vas će pratiti kretanja na tržištu, prepoznati prilike, investirati i ulagati i to bez ikakvog rizika za vas. Ono što nas čini jedinstvenima na tržištu su naše vrijednosti: stručnost, transparentnost i sigurnost.

Kako bi svojim klijentima pružili potpunu zaštitu rizika njihove investicije. Sva ulaganja koja vodi Sar Invest osigurana su uz profesionalne police odgovornosti prema trećim osobama s osiguravajućim društvom, a naš profit ostvaruje se tek nakon što se dostignu vaši ciljevi ulaganja.


Sar Invest vizija

Misija

Osigurati jednakost na tržištu velikim i malim ulagačima i ostvariti profit sukladno ulaganju svakog klijenta – brzo, jednako i sigurno.

Vizija

Jedinstvena investicijska tvrtka na tržištu koja stručno i pouzdano ulaže i ostvaruje profit za svoje klijente.


Obratite nam se s povjerenjem